Više od 20 godina uspješnog poslovanja

Preduzeće Dukat d.o.o. je osnovano 1994.god u Banja Luci, prve godine poslovanja bavilo se maloprodajom i ugostiteljstvom. Vremenom prerasta u preduzeće koje se bavi uvozom, proizvodnjom, trgovinom, disribucijom i transportom.
Danas je Dukat jedna od najvećih i najozbiljnijih distributerskih kuća u BiH, gdje svojom distribucijom pokriva celu teritoriju BiH. Centrala firme je u Banja Luci, a iz tri poslovne jedinice uspjesno vrši prodaju robe i servisiranje svih kupaca na teritoriji BIH.
U proizvodnim pogonima Dukat d.o.o. proizvodi vlastite brendove Perex, Max Clean, Hellena i Orlando. Kontrola proizvodnog procesa je pod konstantnim nadzorom stručnjaka u svim fazama proizvodnje. Odabirom komponenata svjetskih dobavljača i unapređenjem receptura, konstantno usavršavamo kvalitet proizvoda.
Preduzeće trenutno zapošljava preko 250 radnika. Edukacijom zaposlenih održavamo korak sa evropskim standardima u svim segmentima poslovanja.
Vizija kompanije je nastavak rasta uspješnosti poslovanja kroz konstantno ulaganje u razvoj tehničko-tehnoloških mogućnosti u proizvodnji kao i proširenje distributivnih kapaciteta.
Cilj kompanije jeste da se u svakom trenutku obezbedi zadovoljstvo potrošača i kvalitet usluge.


Društvena odgovornost

Poslovanje naše kompanije osim što je uspješno i sa tradicijom, ogleda se i u odgovornom odnosu prema društvu i sredini u kojoj se naše poslovanje odvija. Trudimo se da kontinuirano brinemo za one kojima je pomoć potrebna, što podrazumijeva pojedince i institucije koji svojim zalaganjem i projektima doprinose poboljšanju kvaliteta života lokalne zajednice.
Osim učešča u humanitarnim akcijama nesebično smo opredjeljeni i da pružimo pomoć različitim kulturnim, zdravstvenim, obrazovnim i sportskim organizacijama.
Naša korporativna odgovornost ogleda se i u odnosu kompanije prema svojim potrošačima, čemu se u Dukatu posvećuje velika pažnja.
Kontrola u čitavom procesu proizvodnje, dugogodišnja briga o konzumentima i široj društvenoj zajednici, brojne donacije i učešća u različitim akcijama naš je način da vam kažemo hvala na ukazanom poverenju.